Citykäytävä

Search
Close this search box.

Yhteisömme

Tutustu kiinteistössämme toimiviin yrityksiin, heidän palveluihinsa ja verkostoidu. Yhdessä olemme enemmän!

Filter Categories
Kaikki
Kahvilat ja ravintolat
Toimistot
Kauneus- ja hyvinvointipalvelut
Terveyspalvelut
Liikkeet
 • Kerros: Katutaso
  Käynti: Aleksanterinkatu ja Citykäytävä
  Synsam Aleksi
  Synsam Aleksi tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Löydät meidät osoitteesta Aleksanterinkatu 21, Helsinki.
  https://www.synsam.fi/optikko/synsam-aleksi/682
  Puhelin: 010237 2033
  Sähköposti: aleksi@synsam.fi
 • Kerros: 4 | PORRAS: A
  United Bankers Oyj
  United Bankers on Helsingin pörssiin listattu suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys. Yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuihin. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe klo 9–17.
  https://www.unitedbankers.fi/fi
  Puhelin:  09 25380 300
  Sähköposti: sijoita@unitedbankers.fi
 • Kerros: Katutaso
  Käynti: Citykäytävä
  Robert's Coffee
  Robert’s Coffee Citykäytävää luonnehtii dynaaminen, kodikas ilmapiiri, ja kahvila sopiikin erinomaisesti kohtaamispaikaksi sinulle ja ystävillesi. Haetpa sitten energistä alkua päivääsi tai kuumaa kupillista kahvia rentoutuaksesi töiden jälkeen, Robert’s Coffee Citykäytävä tarjoaa jokaiselle jotakin. Citykäytävän asiakkaille tarjoamme aromaattisen kahvin lisäksi myös käsintehtyä gelatoa ja muita maukkaita herkkuja. Juhlapalveluiden ennakkotilaukset ja yrityspalvelu kahvilastamme p. 044-7635000
  https://robertscoffee.com/
  Puhelin: 09 6227 1960
  Sähköposti: citykaytava@robertscoffee.com
 • Kerros: 2
  Käynti: Citykäytävä
  Viikinkiravintola Harald Oy
  Olitpa vailla pienoista nautintoa tai suurta juhlaa, Haraldissa löytyy suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin koko seurueelle. Voit valita omat suosikkisi runsaalta ruokalistalta. Varaa pöytä ravintolaamme vain omalle kulinaristiselle hetkelle tai nappaa kaikki kynnelle kykenevät mukaan. Tervetuloa Ravintola Haraldiin Helsinkiin! Ravintolamme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Citykäytävällä.
  https://www.ravintolaharald.fi/helsinki/
  Puhelin: 044 766 80 10
  Sähköposti: helsinki@ravintolaharald.fi
 • Kerros: 4 | PORRAS: A
  Cityklinikka, esteettinen lääkäriasema
  Cityklinikka on esteettisen lääketieteen uranuurtaja Suomessa. Olemme toimineet vuodesta 1994. Meillä sinua palvelevat plastiikkakirurgian erikoislääkäri, monta esteettistä lääkäriä sekä ja -sairaanhoitajaa, gynekologi, anestesialääkäri sekä ammattitaitoinen joukko muita kauneusalan ammattilaisia. Cityklinikan toimitusjohtaja Piotr Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka myös American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut. https://ckl-online.fi/
  https://ckl.fi/
  Puhelin: 0201 777 288
  Sähköposti: info@cityklinikka.fi
 • Kerros: Katutaso
  Käynti: Aleksanterinkatu ja Citykäytävä
  Esprit
  Esprit on alkujaan yhdysvaltalainen, vuonna 1968 San Franciscossa perustettu vaatemerkki, joka tarjoaa muotia ja pukeutumisen uusimpia trendejä. Kestävä kehitys on ollut DNA:ssamme jo perustamisesta lähtien. Meiltä voit varata myös maksuttoman stailauspalvelun ja -tilan. Tervetuloa!
  https://www.esprit.fi/
  Puhelin: 09 6829 8900
  Sähköposti: helsinki.store.1465@esprit.com
 • Kerros: 3 | PORRAS: A
  Oral Hammaslääkärit Oyj
  Oral City sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, City-käytävällä, 3. kerroksessa. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 1978. Meille on helppo tulla, asemalle pääsy on esteetön. Kokeneet asiantuntijamme tarjoavat laadukasta hoitoa, räätälöitynä sinun tarpeisiisi. Meiltä saat yleishammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut sekä erikoishammaslääkäripalvelut. Huolehdimme suun terveydestä kokonaisvaltaisesti, autamme hammasvaivoissa ja teemme esteettisiä hoitoja. Tervetuloa, pidämme hymystäsi hyvää huolta!
  https://www.oral.fi/
  Puhelin: Ajanvaraus 010 400 3400 Toimipiste 010 400 3050
  Sähköposti: city@oral.fi
 • Kerros: -1 | PORRAS: HK
  Hypoxi Aleksi
  HYPOXI kohdentaa rasvanpolton keski- ja alavartaloon: lantiolle, vatsanseudulle ja reisiin. HYPOXI vähentää tehokkaasti selluliittia ja polttaa sisäelinrasvaa. Studiomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia sekä rautatieasemaa vastapäätä sijaitsevalla City-käytävällä osoitteessa Aleksanterinkatu 21 HK, -1 krs. Tervetuloa palveltavaksi!
  https://www.hypoxi.fi/studiot/helsinki-aleksi/
  Puhelin: +358 44 9743 965
  Sähköposti: info.aleksi@hypoxi.fi
 • Kerros: Katutaso
  Käynti: Citykäytävä
  Kukkakauppa Markkanen
  Olemme perinteikäs vuodesta 1977 asti Helsingin keskustassa toiminut kukkakauppa. Liikkeestämme löydätte laajan valikoiman leikkokukkia niin arkeen kuin juhlaan. Meiltä voitte tilata myös viikkokukkakimput yrityksellenne.
  https://kukkakauppamarkkanen.ekukka.fi/
  Puhelin: 09 278 2612
  Sähköposti: kukkakauppa.markkanen@gmail.com
 • Kerros: 3 | PORRAS: H
  PlusTerveys Lääkärit Oy
  PlusTerveys Tunne Helsinki on yksityinen terapiakeskus Helsingin keskustassa. Meiltä löydät taatusti laadukkaat ja ammattitaitoiset mielenterveyspalvelut elämäsi eri vaiheisiin. Tarjoamme yksilö- ja pariterapiaa, ja kaikki terapeuttimme ovat sekä Kelan että Valviran hyväksymiä ammattilaisia. Meillä pääset myös mielenterveyden tukipalveluiden vastaanotolle.
  https://www.plusterveys.fi
  Puhelin: 0417313077
  Sähköposti: tunne@plusterveys.fi
 • Kerros: 2
  Käynti: Citykäytävä
  Pizza Hut
  Pizza Hut on maailman suurin ja mukavin pizzatalo. Pizza Hutin ja Pan Pizzan tarina alkoi Wichitassa, Yhdysvalloissa 1958, kun veljekset Frank ja Dan Carney päättivät yhdistää amerikkalaisen piiraan ja italialaisen pizzan. Alkuperäinen Pizza Hut Citykäytävä avattiin kyseisenä vuonna 15.5. Helsingissä, ja palvelee edelleen 33 vuoden jälkeen samoilla sijoillaan. Uudet pizza-innovaatiot sekä alkuperäiset Spicy Hot One, Vegetarian, Seafood, Supreme, Super Supreme sekä aina suostuin Pepperoni ovat saatavilla runsailla täytteillä ja kuumana suoraan pannusta tarjoiltuna.
  https://pizzahut.fi/
  Puhelin: 010 470 54 01
  Sähköposti: citykaytava@pizzahut.fi
 • Kerros: 1
  Käynti: Citykäytävä
  Caramba
  Meiltä löydät laajan ja tiheästi uusiutuvan valikoiman ihania naistenvaatteita sekä sisustustuotteita.
  https://www.carambahelsinki.fi/
  Puhelin: 0400 444220
  Sähköposti: shop@carambahelsinki.fi
 • Kerros: 2
  Käynti: Aleksanterinkatu
  KIILA Food & Bar
  Ravintola Kiila on avannut ovensa uudessa upeassa tilassa, Tallbergin talossa. Uudet tuulet puhaltavat hulppealla näköalalla varustetussa miljöössä ja luvassa on rentoa fiilistelyä kera herkkujen. Kiila Food&Bar tarjoaa raikkaan rouheaa ruokaa ja pirskahtelevia juomia. Erityisesti kuplivat juomat ovat suosikkimme ja niiden valikoima on kunnianhimoinen. Kiilaa sisälle kuplivaan drinksubaariin ja rentoon ruokaravintolaan. Nähdään Kiilassa!
  https://www.ravintolakiila.fi/
  Puhelin: 040 511 8952
  Sähköposti: info@ravintolakiila.fi
 • Kerros: Katutaso
  Käynti: Aleksanterinkatu
  UFF Second Hand
  UFFilta löydät naisille, miehille ja lapsille laadukkaita Second Hand vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä kodin tekstiilejä. Citykäytävän myymälä on avoinna ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-18
  https://uff.fi/
  Puhelin: 010 2023620
  Sähköposti: info@uff.fi
 • Kerros: 1
  Tekninen Toimisto Tektor Oy
  Tector on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Tectorilla on pääkaupunkiseudulla kolme Apple Premium Reseller -konseptin mukaista myymälää Citykäyvällä, Isossa Omenassa ja Sellossa. APR-myymälät tarjoavat myynnin lisäksi myös Applen valtuuttamat huoltopalvelut.
  https://tector.fi/
  Puhelin: 09 3508 1730
 • Kerros:
  Käynti: Citykäytävä
  Tawook Lab
  Tawook Lab tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia aterioita, jotka hivelevät makunystyröitäsi. Valikoimasta löytyy perinteisiä syyrialaisia ruokia, joissa on luovasti yhdistetty kansainvälisiä makuja antaen niille modernin säväyksen.
  https://tawook-lab.choiceqr.com/
  Sähköposti: lamarco.181@gmail.com