Citykäytävä

Kahvilat ja ravintolat

Aleksi 21 kahvilat ja ravintolat ovat aina matkasi varrella. Pysähdy nauttimaan tai nappaa herkut mukaasi!

Hard Rock Cafe tarjoilee klassista jenkkiläistä ruokaa höystettynä suomalaisilla mauilla. Pidä homma simppelinä mehevällä Legendary® Burgerillamme tai löydä uusia makuja paikan päällä tehdyillä pääruoillamme. Mitä valitsetkaan, se tulee olemaan legendaarista.

Energinen startti päivälle tai lämmin kupillinen kahvia töiden jälkeen? Robert’s Coffee Citykäytävä tarjoaa aromaattisen kahvin lisäksi myös maukkaita herkkuja.

Haraldissa löytyy suunmukaista nautittavaa pikkuherkuista jälkihyviin koko seurueelle. Voit valita omat suosikkisi runsaalta ruokalistalta tai tutustua monipuoliseen lounastarjontaamme.

Pizza Hut tarjoaa alkuperäiset pannupizzat runsailla täytteillä, suoraan pannusta. Lisäksi tarjolla Cheesy Crust ja ohutpohjaisemmat versiot pizzoista. Vegan-menustamme löytyvät myös kasvisperäiset vaihtoehdot. Tutustu myös legendaariseen lounasbuffet -tarjoukseemme.

Mex-Man Tacos & Burritos on Fresh casual -ravintolaketju, jonka tavoitteena on tarjota korkealaatuisia sekä hyvänmakuisia Meksikolaisen keittiön innoittamia ruokia! Toimintamme perustuu Live Fresh -konseptiin ja kastikkeemme ovat täysin omavalmisteisia. Pyrimme siihen, että ruokiemme raaka-aineet ovat kotimaisesti tuotettu tai valmistettu.