Citykäytävä

Search
Close this search box.

Kahvilat ja ravintolat

Aleksi 21 kahvilat ja ravintolat ovat aina matkasi varrella. Pysähdy nauttimaan tai nappaa herkut mukaasi!

Energinen startti päivälle tai lämmin kupillinen kahvia töiden jälkeen? Robert’s Coffee Citykäytävä tarjoaa aromaattisen kahvin lisäksi myös maukkaita herkkuja.

Haraldissa löytyy suunmukaista nautittavaa pikkuherkuista jälkihyviin koko seurueelle. Voit valita omat suosikkisi runsaalta ruokalistalta tai tutustua monipuoliseen lounastarjontaamme.

Pizza Hut tarjoaa alkuperäiset pannupizzat runsailla täytteillä, suoraan pannusta. Lisäksi tarjolla Cheesy Crust ja ohutpohjaisemmat versiot pizzoista. Vegan-menustamme löytyvät myös kasvisperäiset vaihtoehdot. Tutustu myös legendaariseen lounasbuffet -tarjoukseemme.

Kiila Food&Bar tarjoaa raikkaan rouheaa ruokaa ja pirskahtelevia juomia. Kiilaa sisälle kuplivaan drinksubaariin ja rentoon ruokaravintolaan. Nähdään Kiilassa!

Tawook Lab tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia aterioita, jotka hivelevät makunystyröitäsi. Valikoimasta löytyy perinteisiä syyrialaisia ruokia, joissa on luovasti yhdistetty kansainvälisiä makuja antaen niille modernin säväyksen.