Citykäytävä

Search
Close this search box.

UFF ja Tector Citykäytävän kiinteistöön, tervetuloa!

Iloksemme voimme kertoa, että UFF avasi myymälän Citykäytävään 19.1.2024. UFF on yleishyödyllinen säätiö, joka toimii ilmaston ja globaalin kestävän kehityksen hyväksi. Toiminta käynnistyi Suomessa vapaaehtoisvoimin 1980-luvun lopussa. Ensimmäiset vaatekeräysastiat sijoitettiin Helsinkiin, jossa lahjoittajien auttamishalu oli valtava − keltaiset laatikot peittyivät nopeasti vaatevuorien alle. Myöhemmin keräyspalvelu laajeni myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Kierrättämällä olet kiltti maapallolle

Kierrättämällä jokainen voi vaikuttaa ilmastoon ja kestävään kehitykseen. UFF jatkaa lahjoitettujen, käyttökelpoisten vaatteiden elinkaarta ja hyödyntää tekstiilit tehokkaasti. Toiminnan tuotto ohjataan ilmasto- ja kehitysyhteistyöhön. Tavoitteena on vaatekierrätyksellä aikaansaada kestävää kehitystä, joka samalla vähentää äärimmäistä köyhyyttä maailmassa. UFF tukee elinikäistä oppimista koulutuksen, ympäristön kestävän kehityksen ja taloudellisen toimeentulon edistämisen kautta Afrikassa ja Aasiassa. Lue lisää uff.fi

Tector – Apple-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille suomalaiselta perheyritykseltä

Myöhemmin keväällä, maalis-huhtikuun vaihteessa 2024 meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi Tector Oy Citykäytävän kiinteistöömme. Tector on suomalainen perheyritys, joka tuotteiden lisäksi tarjoaa tuki- ja koulutuspalveluita sekä korkeatasoista huoltopalvelua. Tector on Applen valtuuttama jälleenmyyjä ja huoltopiste yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tector on luotettava kumppani, oli tarve pieni tai iso! Tector myymälän löydät maalis-huhtikuun vaihteessa Citykäytävästä Robert’s Coffee kahvilan ja Esprit-myymälän välissä olevasta liiketilasta. Lue lisää tector.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Citykäytävällä tapahtuu