Citykäytävä

Uusi Kiila avaa ensi viikolla Aleksi 21:ssa

Uudistettu Ravintola Kiila Food & Bar avaa viikolla 36 Citykäytävässä, osoitteessa Aleksanterinkatu 21. Kiila Food & Bar on toiminut Helsingissä jo 12 vuotta. Nyt Kiila 2.0 versio avaa ovensa uudessa sijainnissa Julius Tallbergin kiinteistössä, suurella palolla ja draivilla energiaa säästelemättä.

Uuden mahdollisuuden myötä Kiila lupaa ettei uudesta ravintolasta puutu räiskettä ja värien loistoa. Kiilan henkilökunta odottaa jo malttamattomasti nykyisten ja uusien asiakkaidensa unohtumattomia kokemuksia, ja kutsuu teidätkin lounaalle.

Pöytävarausjärjestelmä on jo avattu osoitteessa https://www.ravintolakiila.fi/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Citykäytävällä tapahtuu

Citykäytävä kukkii jo!

Ihastuttavat hortensiat kuuluvat kesään. Citykäytävällä myymäläänsä pitävä Kukkakauppa Markkanen on sisustanut aukion näyttävin istutuksin, jotka saavat ohikulkijat huokaamaan ihastuksesta. Istahda

Lue artikkeli »