Citykäytävä

Search
Close this search box.

Citykäytävä kukkii jo!

Ihastuttavat hortensiat kuuluvat kesään. Citykäytävällä myymäläänsä pitävä Kukkakauppa Markkanen on sisustanut aukion näyttävin istutuksin, jotka saavat ohikulkijat huokaamaan ihastuksesta. Istahda sinäkin penkille kiireemmäksi aikaa!

Viileä ja puolivarjoisa kasvupaikka on hortensian mieleen

Myös aurinkoinen paikka voi kelvata, kunhan se ei ole paahteinen. Hortensia viihtyy kuitenkin parhaiten puolivarjoisassa paikassa ja tarvitsee paljon kastelua.

Hortensia rakastaa viileyttä. Sijoita kukka keväällä aurinkoiselle verannalle tai ikkunalliseen eteiseen. Kun yöhallat hellittävät, ruukun voi siirtää terassille, parvekkeelle tai sisäänkäyntiä koristamaan. Kesällä helpotusta tuo seinustan luoma varjo. Viileässä paikassa hortensia kukkii pidempään.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Citykäytävällä tapahtuu